مواد لازم برای پیراشکی گوشت و چدار

گوشت چرخ کرده ۴۵۰ گرم
سیر ۲ حبه
پیاز ۱ عدد بزرگ
سس ورچستر شایر ۲ قاشق غذاخوری
سس خردل ۲ قاشق چای خوری
نمک  به میزان لازم
فلفل سیاه  به میزان لازم
پنیر چدار ۶۰ گرم
آرد به میزان لازم
خمیر هزارلا ۳۴۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد بزرگ

طرز تهیه پیراشکی گوشت و چدار

پیراشکی گوشت و چدار از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت هست. می توانید ان‌ها را در کنار سبزیجات کبابی میل کنید. در تهیه این پیراشکی‌ها از خمیر هزارلایه آماده نیز می توان استفاده کرد.
آماده کردن مواد برای تهیه پیراشکی گوشت و چدار:
1-  سیرها را پوست بگیرد و ریز خرد کنید.
2- پیاز را پوست بگیرید و نازک خلالی کنید.
3- پنیر چدار را رنده کنید.
4- تخم‌مرغ را با چنگال کمی بزنید.
5- ماهیتابه نچسب بزرگی را روی حرارت بالا گرم کنید. گوشت، سیر و پیاز را در ان بریزید و برای حدود ۷ دقیقه تا گوشت قهوه‌ای شود تفت دهید (هر از گاهی مواد را هم بزنید تا به ماهیتابه نچسبد). سس ورچسترشایر، سس خردل و کمی نمک و فلفل سیاه به مواد بزنید. ان‌ها را با هم ترکیب کنید و از روی حرارت بردارید. وقتی ترکیب کاملا خنک شود، پنیر را به ترکیب اضافه کنید.
6- از قبل فر را با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر هزارلا را به شکل مربع ۳۶ سانتی متری باز کنید. ان را به شکل ۴ مربع ۱۸ سانتی متری برش بزنید. به طور مساوی از ترکیب گوشت روی خمیرها بگذارید، با قلمو به لبه‌های خمیرها تخم‌مرغ بزنید و ان‌ها را از یک گوشه گرفته و روی گوشه روبرویی برگردانید تا به شکل مثلث شوند. کناره‌های خمیر را با فشار ببندید.می توانید از چنگال نیز برای چسباندن اطراف خمیر استفاده کنید.
7- پیراشکی‌ها را در سینی فر که در ان کاغذ روغنی پهن کردید بگذارید و روی آن‌ها کمی دیگر تخم مرغ بمالید. روی هر پیراشکی ۲ برش ایجاد کنید و ان‌ها را برای ۱۰ دقیقه در یخچال بگذارید. پیراشکی‌ها را برای حدود ۲۰ دقیقه تا زمانی که طلایی قهوه‌ای شوند در فر بپزید. پیراشکی‌ها را به همراه سبزیجات کبابی سرو کنید.


پروتئین ما ، با ما بهترین باشید.

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

abcdonenumbe ابر تایپران روبیکا بررسي آثار هنري :) تمام :)) sunrise وبلاگ کامپیوتر مدرسه آیت الله خامنه ای داراب karamooz