تخم مرغ ۲ عدد بزرگ
پنیر پارمزان ۳/۴ پیمانه
آرد سوخاری ۱/۲ پیمانه
فیله مرغ ۶۸۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
سس گوجه یک و سه چهارم پیمانه
پنیر موتزارلا ۱۲۰ گرم
پاستا پنه ۲۳۰ گرم
کلم بروکلی ۲۸۰ گرم
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
مرغ پارمزانی با پنه بروکلی از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است. مرغ پارمزانی گریلشده در کنار پاستا و بروکلی، هم خیلی سریع آماده می شود و هم از غذاهای حاضری سالمتر است.
1- پنیر پارمزان و موتزارلا را جداگانه رنده کنید.
2- کلم بروکلی را به قسمتهای کوچکتر تقسیم کنید.
3- قابلمه بزرگی از آب نمک را بجوشانید. گریل فر را روشن کنید.
4- در کاسهای، تخممرغها را با چنگال کمی بزنید. در کاسه دیگهای بیشتر پنیر پارمزان رنده شده و آرد سوخاری را با هم ترکیب کنید. به فیلههای مرغ کمی نمک و فلفل سیاه بزنید.
5- فیلههای مرغ را در تخممرغ و بعد در ترکیب پنیر پارمزان بزنید. انها را در سینی فر بچینید و برای ۲ تا ۴ دقیقه از هر طرف تا طلایی بشن گریل کنید.
6- از قبل فر را با حرارت ۲۳۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. ۱ پیمانه از سس گوجه را در کف قالب ۲۳ در ۳۳ سانتیمتری بریزید. تکه های مرغ را در ان بگذارید. بقیه سس گوجه و پنیر موتزارلای رنده شده را روی مرغ ها بریزید. انها را برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تا پنیر آب شود در فر بپزید.
7- در این حین، پاستا را طبق دستور روی بسته بندی ان در آب جوش در حدی که زیر دندان بیاد بپزید. در ۳۰ ثانیه پایانی پخت، کلم بروکلیها را اضافه کنید. نصف پیمانه از آب پاستا را بردارید، بعد پاستا و کلم بروکلی را آبکش کنید و به قابلمه برگردانید.
8- روغن زیتون و بقیه رنده پنیر پارمزان را اضافه کنید. آب پاستا را به تدریج اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسید. مرغ را به همراه پاستا پنه و بروکلی سرو کنید.
درباره این سایت