فلافل یکی از خوشمزه ترین غذاهایی است که می توانید در خانه آن را تهیه کنید یا در رستوران ها سفارش دهید. اصلیت این غذا مربوط به کشورهای عربی بوده اما بعد از مدتی از جنوب کشور ایران وارد تهران شد. ساندویچ فلافل علاوه بر اینکه غذای محبوب بزرگسالان است، کودکان از خوردن آن لذت می برند و غذای مورد علاقه آنها نیز هست. در ادامه این مقاله طرز تهیه ساندویچ فلافل را به شما عزیزان آموزش می دهیم.
ساندویچ فلافل
سیر 4 حبه
نخود 300 گرم
تخم مرغ 1 عدد
جعفری 100 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
زیره 1 قاشق چایخوری
تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری
آرد نخودچی 2 قاشق غذاخوری
روغن سرخ کردنی
نمک ، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم
نان باگت به تعداد
روش پخت فلافل
در گام اول لازم است بدانید مواد لازم این دستور غذایی مخصوص 4 نفر است. اگر قصد دارید مقدار بیشتری تهیه کنید باید به مواد لازم اضافه کنید و بعد شروع به آشپزی کنید. این غذا برای ناهار و شام و حتی پیک نیک انتخاب خوبی خواهد بود.
1.اگر می خواهید ساندویچ فلافل شما مانند رستوران های بیرون لذیذ و خوشمزه شود، باید نخودها را به مدت زیادی خیسانده و اجازه دهید نفخ آنها گرفته شود.(24 تا 48 ساعت کافی است)
2.اگر شرایط مهیا بود، چند بار آب نخودها را عوض کنید و مجدد اجازه دهید خی بخورند. بعد از 24 ساعت نخودها را به همراه سیر و پیاز چرخ کنید و داخل یک کاسه جداگانه بریزید.
3.در این مرحله جعفری ها را کاملا خرد و ریز کنید و به همراه تخم مرغ به کاسه نخود چرخ شده اضافه کنید. بعد آرد نخودچی را به محتویات کاسه اضافه کنید تا مایه مقداری سفت شود.
4.در مرحله چهارم باید طعم دهنده یا ادویه جات را به آنها اضافه کنید.
5.تخم گشنیز را آسیاب کنید تا پودر شوند. بعد به همراه مقدار نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه که انتخاب کردید به مایه فلافل اضافه کنید.(جنوبی ها فلافل را تند مصرف می کنند، اگر به غذاهای تند علاقه دارید می توانید مقدار فلفل را بیشتر بریزید.)
ساندویچ فلافل خانگی
6.مخلوطی از مواد که حالا در دست دارید را کاملا میکس کنید تا به تمام قسمت های نخود برسند و مزه یکدیگر را بگیرند. بعد از آماده شدن مایه ساندویچ فلافل، یک ماهیتابه گود بردارید و روی حرارت قرار دهید. بعد از داغ شدن ماهیتابه به مقدار مناسب روغن مایع داخل آن بریزید.
7.به یاد داشته باشید برای سرخ کردن فلافل به روغن زیادی لازم است. به مقداری که فلافل ها درون آن شناور شوند.
8.برای درست کردن فلافل بهتر است از قالب های مخصوص کوفته قلقلی استفاده کنید. اما اگر این قالب ها را در دسترس نداشتید، مسئله ای نیست و می توانید از دست بهره ببرید.
9.به هیچ عنوان تعداد فلافل های زیادی را در ماهیتابه قرار ندهید. زیرا به هم میچسبند و ظاهر غذا زشت می شود.
10.به طور تک یا سه تایی فلافل ها را داخل ماهیتابه اندازه و بعد از سرخ شدن از تابه در آورید. می توانید این غذا را به عنوان ساندویچ یا چرسی سرو کنید. سبزیجات، سالاد کلم و ترشی بهترین انتخاب برای سرو این غذا است. امیدواریم از خوردن ساندویچ فلافل لذت ببرید.
درباره این سایت