گوشت شترمرغ دارای ویژگی های مثبت زیادی است که از جمله آنان می توان به کلسترول و چربی اشباع کم اشاره نمود. در آشپزی های ایرانی معمولا به دلیل لذیذ شدن غذا از چربی های اشباع حیوانی استفاده می شود. علاوه بر بحث چربی که به صورت مستقیم وارد خورش ها و غذاهای ایرانی می شود، چربی موجود در مواد غذایی همچون گوشت ها منجر می شود تا میانگین چربی غذا افزایش یابد.

گوشت ها قرمز منبع اصلی کلسترول و چربی می باشند، در همین راستا برای کاهش میزان چربی ها در غذاهای ایرانی، می توان از گوشت های جایگزین با چربی کمتر استفاده نمود. گوشت شترمرغ از جمله گوشت های قرمز است که با کلسترول کم می تواند جایگزین خوبی برای گوشت قرمز باشد.

 

تهیه خورش با گوشت شترمرغ:

گوشت شترمرغ در انواع مختلف چون کباب، استیک و یا حتی در خورش های مختلف می تواند مورد استفاده  قرار گیرد. در این گوشت بین لایه های ماهیچه چربی وجود ندارد لذا برای افرادی که از کلسترول بالا رنج می برند بسیار بهتر خواهد بود. همچنین به جهت حفظ ارزش غذایی این گوشت از آنجا که ویتامین های بالا دارد، نیاز به پخت زیاد ندارد. در این آموزش هدف این است تا روش پخت خورش قیمه با گوشت شترمرغ تشریح گردد.

مواد اولیه جهت تهیه خورش قیمه با گوشت شترمرغ:

  1. گوشت شترمرغ = 350 گرم
  2. لپه = یک لیوان دسته دار
  3. لیمو عمانی = بین 4 تا 5 عدد
  4. پیاز متوسط = 1 عدد
  5. رب گوجه فرنگی = 2 قاشق غذاخوری
  6. نمک، فلفل و زردچوبه = به میزان لازم

 

 

 

 

طرز تهیه خورش قیمه با گوشت شترمرغ

روش تهیه :

برای تهیه خورش قیمه با گوشت شترمرغ ابتدا لپه را به مدت 2 الی 3 ساعت در آب ولرم بخیسانید. سپس یک عدد پیاز را خرد نمود و با اندکی نمک و زردچوبه سرخ نمایید. زمانی که پیاز ها در اصلاح سبک شدند و تغییر رنگ مشاهده نمودید لازم است تا گوشت شترمرغ را به آن اضافه نمایید.

گوشت را به همراه پیاز نگینی کمی تفت دهید. در مرحله بعد می توانید لپه و رب گوجه فرنگی را به سایر مواد اضافه نموده و کمی تفت دهید. در نظر داشته باشید که گوشت شترمرغ برای طبخ نیاز به دمای بالا ندارد. لذا تمام این مراحل را دمای اندک انجام دهید.

پس از اینکه مواد به مدت 5 الی 10  دقیقه با یکدیگر تفت داده شدند می توانید به میزان 1 لیتر، آب اضافه نمایید. پس از اضافه نمودن آب حرارت را کاهش داده و اجازه دهید تا مواد پخته شوند. آماده سازی خورش قیمه با گوشت شترمرغ به 2 الی 3 ساعت زمان نیاز دارد تا غلظت خورش به حد کافی رسد. البته چنانچه از زودپز استفاده می نمایید این مورد می تواند به یک ساعت کاهش یابد.

برای خوش طعم شدن غذا با استفاده از گوشت شترمرغ می توانید در نیم ساعت انتهایی روند پخت، لیمو عمانی و نمک و فلفل را به خورش قیمه اضافه نمایید. البته گاها از پودر لیمو عمانی نیز برای این مورد استفاده می نمایند. بعضی افراد در پخت غذا از چوب دارچین نیز استفاده می نمایند. چوب دارچین منجر می شود تا رنگ خورش قیمه با گوشت شترمرغ، تیره شود.

نکات طبخ خورش قیمه با گوشت شترمرغ:

 

 

 

نکات طبخ خورش قیمه با گوشت شترمرغ

  1. در پخت این غذا دقت نمایید که پخت بیش از اندازه گوشت موجب ریش ریش شدن آن می شود لذا در طول پروسه پخت خورش دقت نمایید تا تایم پختن کافی و مناسب باشد.
  2. می توانید به جای رب گوجه فرنگی از گوجه فرنگی تازه استفاده نمایید. این امر موجب خوش طعم شدن گوشت شترمرغ خواهد شد.
  3. در زمان تفت دادن گوشت شترمرغ دقت نمایید تا این پروسه طولانی نشود زیرا تفت طولانی مدت گوشت شترمرغ موجب خشک شدن آن نیز خواهد شد.

پروتئین ما ، با ما بهترین باشید.

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

آشپزخانه من Mark مطالب دینی تحقیقات و پروژه های دانشجویی علوم انسانی Matt تبادل لينک سه طرفه و هوشمند ستوده 2 شرکت ملی سایت Conscious Cores امام علی(ع)، برترین دادور و دادگستر جهان