بدن هر حیوان حلال گوشتی از قسمت های مختلفی تشکیل شده است. برخی از قسمت های بدن گوساله به دلیل داشتن گوشت مرغوب تر، مناسب تر برای پخت خورشت به شمار می رود. برای این که بدانیم کدام گوشت خورشتی گوساله نسبت به دیگر قسمت های بدن مناسب است، باید ابتدا تمامی قسمت های بدن گوساله را بشناسیم.
برای پخت خورشت از هر نوع گوشتی می توانید استفاده کنید. برخی حتی به جای استفاده از گوشت های قرمز، از گوشت مرغ نیز برای طبخ خورشت ها استفاده می کنند. اما گوشت خورشتی گوساله طعم خاص تر و منحصر به فرد تری را برای شما به ارمغان خواهد آورد.
از این رو بهتر است همیشه به استفاده از گوشت های خورشتی گوسفند و گوساله توجه نشان دهید. در کل گوشت های قرمز نسبت به گوشت سفید، برای طبخ خورشت ها مناسب تر هستند.
گوشت خورشتی گوساله
از میان بهترین قسمت های بدن گوساله ابتدا باید به گردن آن اشاره نماییم. گوشت موجود در گردن گوساله از پرچرب ترین و لطیف ترین گوشت های قرمز می باشد. اصولا از این قسمت برای پخت خورشت های مختلف، آبگوشت، و حتی باقلا پلو استفاده می کنند.
پشت کمر، فیله، یا راسته به عنوان گوشت های خورشتی گوساله انتخاب نمی شوند. با این که این قسمت از گوشت های گوساله از بافت نرمی برخوردار هستند، اما بیشتر برای کباب کردن استفاده می شوند. از میان ای سه قسمت باید بگوییم فیله از راسته لطیف تر بوده و برای هر نوع کبابی نیز مناسب تر است.
در حاله که راسته را پوست و رگ و ریشه پوشانده است. برای این که بخواهید از این قسمت برای طبخ غذا استفاده نمایید، باید تمامی ریشه ها و رگ و پوست آن را تمیز کنید. دنده ها از دیگر قسمت هایی هستند که بسیاری از خانم ها از آنها به عنوان گوشت های خورشتی گوساله استفاده می کنند.
دنده ها دارای گوشت های نرمی هستند، که به دلیل پرچرب بودن و لطیف بودن، می توان از ان ها در خورشت های مختلف استفاده نمود. البته زمانی که این گوشت ها پخته می شوند، بسیار ترد شده و طعم خوشی با خود به همراه می آورند. علاوه بر این گوشت های خورشتی گوساله می توان از دنده های گوساله برای آبگوشت، گوشت لاپلو و باقلا پلو نیز استفاده کرد.
گوشت گوساله برای خورشت
حتما شما هم متوجه این مسئله شده اید، که بسیاری از مردن در ایران و جهان، علاقه مند به استفاده از گوشت های خورشتی گوساله می باشند. در حالی که همه می گویند گوشت قرمز گوسفندی از خواص و چربی طبیعی بهتر و بیشتری برخوردار است.
اما علت محبوبیت بیشتر این دسته از گوشتها نسبت به گوشت های دیگر چه می باشد؟ گوشت های گوسفندی معمولا به دلیل داشتن بوی نامطبوع، چندان مورد توجه افراد قرار نمی گیرند. از این رو خانم های کدبانوی ایرانی بیشتر استفاده از گوشت های خورشتی گوساله را ترجیح می دهند.
این گوشت را هم به صورت خورشتی، هم چرخ کرده، و هم به روش های دیگری استفاده می کنند. اما بهترین روش برای این که بتوانیم عطر نامطبوع گوشت گوسفندی را از آن دور نماییم، این است که گوشت خورشتی گوساله را با خورشتی گوسفندی مخلوط نماییم.
با این ترکیب هم طعم غذا را بهتر می کنید، هم این که از بوی نامطبوع گوشت گوسفندی خلاص می شوید. می دانیم که گوشت خورشتی گوساله از طبع سردی برخوردار است و گوشت گوسفند از طبع گرم. پس ترکیب این دو گوشت می تواند برای بدن نیز فوایدی را به دنبال داشته باشد.
سیستم ایمنی بدن را تقویت نموده و از طبع متعادلی برخوردار شود. پس همیشه بهتر است این دو گوشت را با هم ترکیب کنید.
درباره این سایت